Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Programa plurianual de treball per a la Xarxa Transeuropea de Transport (RTE-T), Camp núm. 5 de Projectes en l?àrea d?Autopistes de la Mar.

Creació de quatre autopistes de la Mar per tal de reduir el volum de mercaderies per carretera i així augmentar en competitivitats i reduir emissions de C02. Una de les quatre autopistes a crear és la de l’eix Mediterrani occidental; enllaçant Espanya, França i Itàlia passant per Malta.


Xarxa Transeuropea de Transport (RTE-T). Programa anual 2008.

  • Reducció de colls de botella al transport transeuropeu, descongestió, optimització d’infrastructura, i millora de la sostenibilitat del transport.


Congrés Anual Polis 2008.?Cooperació entre el sector públic i el sector privat. Cap a un programa comú per a la mobilitat a ciutats i regions?

Contribuir al desenvolupament d’un programa comú tant a nivell local com europeu per a aconseguir una mobilitat sostenible. Aquest es un repte dels més importants a curt termini per a aconseguir els objectius europeus de la lluita contra la congestió i el canvi climàtic.


Convocatòria : Programa Cultura (2010/C 204/04)

El Programa Cultura de la Unió europea vol implusar un espai cultural compartit per tots els europeus i basat en una herència cultural comuna així com el sentiment d'apartinença a l'Unió.

A través d'accions de cooperació entre entitats culturals l'objectiu del Programa Cultura és promoure la movilitat de les persones que treballen en el sector cultura, fomentar la movilitat de les obres i productes artístics i culturals i afavorir el diàleg intercultural.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant