Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocatòria d'accions per construir habilitas per Copernicus, 271/G/GRO/COPE/17/10036

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa Copernicus amb els següents objectius:

  1. Augmentar el nombre de persones que poden accedir i utilitzar les dades i la informació de Copernico. Això podria incloure usuaris bàsics i /o usuaris avançats / innovadors de Copernicus.
  2. Augmentar l'oferta de competències per estimular el creixement d'ocupació geoespacials en Europa (és a dir, la proposta ha d'abastar les  bretxes actuals i futures en el mercat de treball).


Convocatòria de propostes EaSI 2017 – Suport als costos de transacció per al finançament d’empreses de l’economia social, VP/2017/013

La Comissió Europea llança una convocatòria de propostes sota el Programa Europeu d'Ocupació i Innovació Social (EaSI) amb la finalitat de provar un esquema de suport als costos de transacció en forma d'una subvenció que es combinarà amb instruments financers com a mitjà per abordar el desajustament de les diferents inversions necessàries i sostenibles. Més concretament, té per objecte afavorir les inversions de capital de risc inferior a 500.000 EUR, que pel contrari no es produirien.


Convocatòria de propostes del Programa Justicia JUST-AG-2017

La Comissió Europea llança una convocatòria de propostes sota el programa Justícia 2014-2018 amb la finalitat de promoure la cooperació i la formació en l'àmbit judicial i garantir l'accés a la justícia així com les iniciatives en l'àmbit de les polítiques de drogues. 


Convocatòria de propostes per a donar assistència tècnica a les organitzacions d’enviament i d’acollida d’ajuda humanitària (EACEA/09/2017)

L’objectiu d’aquesta convocatòria de propostes és enfortir les capacitats d’enviament i ostatge de les organitzacions que volen participar en la iniciativa de voluntaris d’ajuda de la Unió Europea i assegurar que compleixen amb els estàndards i procediments establerts pel que fa als voluntaris candidats i per tal d’obtenir la certificació que es requereix per a poder desplegar voluntaris d’ajuda de la UE.


Programa de Economistas Visitantes para dar apoyo en el Informe de Competitividad (2011-2014)

La Agencia Ejecutiva para las pequeñas y medianas empresas (EASME) invita a personas naturales a presentar su interés para formar parte del grupo de expertos externos para intercambiar experiencias y conocimientos sobre metodología y micro-economía en las áreas de política industrial y reformas económicas (COS-SM2014-2-04). Las visitas pueden ser de 3 días a 3 meses.


PROPERA CONVOCATORIA DEL PROGRAMA INTERREG EUROPE

Per reforçar l'eficiència de la Política de Cohesió, el Programa Interreg Europe promou l'intercanvi d'experiències entre socis a través de la Unió i la identificació i difusió de bones pràctiques amb vista a la seva transferència, principalment a programes operatius sota l'objectiu d'Inversió per al Creixement i l'Ocupació però també, quan escaigui, als programes de l'objectiu Cooperació Territorial Europea. Per a això es facilitarà i recolzarà l'aprenentatge de polítiques, l'intercanvi de coneixement i la transferència de bones pràctiques entre autoritats locals i regionals i altres actors regionals de rellevància.

Les prioritats del programa són les següents:

-Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació
-Competitivitat de Petites i Mitges Empreses
-Economia Baixa en Carboni
-Medi ambient i eficiència energètica


Convocatòria del Programa EaSI sobre activitats de sensibilització en l'àmbit de les capacitats per adults, VP/2017/011

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa europeu per a l'Ocupació i la Innovació Social (Easi)``Vies de millora de les capacitats: noves oportunitats per als adults´´ amb la finalitat, en termes generals de donar suport a la implementació de la Recomanació del Consell relativa a itineraris de millora de les capacitats i noves oportunitats per adults.
Els objectius específics d'aquesta convocatòria són:

-  Ajudar a un Estat membre a preparar el terreny per a l’aplicació de la Recomanació del Consell sobre `` Vies de millora de les capacitats´´

-  Ajudar a un Estat membre a promoure l’adopció de disposicions sostenibles per a l’aplicació de la Recomanació del Consell relativa a les Vies de millora de les capacitats.


Convocatòria de propotes 2017 del Programa Drets, Igualtats i Ciutatadanía, REC-AG-2017

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania de la Unió Europea.


Convocatoria COSME 2017- Apoyo a la Promoción i Desarrollo de Productos Turísticos Temáticos Transnacionales vinculados a Industrias Culturales i Creativas, COS-TOURCCI-2017-3-03

La Comisión Europea lanza una convocatoria en el marco del Programa COSME. Los objetivos son apoyar a las asociaciones que promuevan productos de turismo transnacional vinculados a las industrias culturales i creativas, concienciar sobre el patrimonio cultural europeo y aumentar su valor y promover el desarrollo y la diversificación de la oferta de productos y servicios turísticos, entre otros.


Convocatòria propostes per reactivar l'esquema de mobilitat laboral dins la UE pels desocupats majors de 35 anys, VP/2017/012

La Comissió Europea llança una convocatòria amb la finalitat de garantir la continuïtat de l'acció preparatòria per al segon any. L'acció té com a objectiu comprovar la viabilitat d'un pla de mobilitat laboral intra-UE per al grup d'edat superior a 35 anys per a la col•locació de ciutadans de la UE majors de 35 anys en llocs de treball, practiques o aprenentatges en un país de la UE que no sigui el seu país de residència.
L'acció donarà prioritat als ciutadans que es trobin en una situació vulnerable en el mercat de treball, en particular als desocupats, inclosos els desocupats de llarga durada.

 

 

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant