Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocat˛ria de propostes 2017 - H2020 - Suport a la polÝtica i la cooperaciˇ internacional

Reforçar la política europea d'infraestructures de recerca i la cooperació internacional. 


Convocat˛ria del Programa EUROPA CREATIVA. Suport a projectes de cooperaciˇ vinculats al Any Europeu del Patrimoni Cultural (35/2017)

Reforçar el sentit de partinença a un espai europeu a través de l'apreciació del patrimoni cultural europeu com un recurs compartit.


Convocat˛ria de propostes 2017

  1. Examinar i provar la viabilitat de la cartografia i l'avaluació dels ecosistemes i dels serveis que presten a les regions ultraperifèriques i els països i territoris d'ultramar de la UE, és a dir, aportant una contribució tangible a la cartografia i avaluació dels serveis ecosistèmics de la UE. (MAES), i demostrar la viabilitat i el valor afegit d'un enfocament de baix a dalt, amb la participació i l'apoderament dels actors locals. Si té èxit, aquest projecte permetrà provar i implementar la metodologia MAES en diferents regions del món, proporcionant metodologies i guies de bones pràctiques i contribuint al lideratge mundial de la UE en aquesta àrea. Atès que les RUP i els PTU tenen importants zones oceàniques, s'espera que el projecte avanci la cartografia i l'avaluació dels ecosistemes marins i els seus serveis. Això inclou oceà obert, prestatgeria, aigües costaneres i insumos marins i aigües de transició.
  2. Involucrar els encarregats de formular polítiques, als investigadors i la societat civil en el desenvolupament de metodologies per cartografiar i avaluar l'estat dels ecosistemes i els seus serveis en les RUP i els PTU. S’ advoca per un enfocament coordinat i sinèrgic per tal de transformar la fragmentació geogràfica, política i de la base de coneixements d'aquestes entitats en actius, agrupant recursos i construint sòlides eines participatives.


Convocat˛ria de COSME 2017 - Xarxes d'incubadores europees per a la innovaciˇ basada en la creativitat COS-EINET

L'objectiu principal de l'acció és donar suport a la creació, desenvolupament i escalat d'empreses dels sectors de la moda i el turisme a través d'incubadores que integren les competències creatives, artístiques i de disseny de les CCI (Indústries Culturals i Creatives) amb tecnologia , ciència i altres experiències rellevants.

Objectius específics de l'acció:

Facilitar i reforçar la col·laboració intersectorial entre incubadores, acceleradores i laboratoris, així com altres agents pertinents dels països de la UE i dels països participants en COSME, tenint en compte les cadenes de valor pertinents;

Donar suport a una sèrie d'empreses innovadores i PIME durant un període necessari perquè creixin i ampliïn les seves activitats empresarials.


Convocat˛ria per infraestructures energŔtiques trasneuropees del Mecanisme Conectar Europa (CEF)

La Direcciˇ General d'Energia de laáComissiˇ Europeaállanša una convocat˛ria de propostes per a la concessiˇ de subvencions a projectes que responguin a les prioritats i objectius fixats en el programa plurianual de treball, en l'Ómbit de les infraestructures energŔtiques transeuropees del Mecanisme Conectar Europaáper al perÝode 2014-2020:

A´llament d'energia final
Augment de la competitivitat promovent la integraciˇ en el mercat interior de l'energia i la interoperabilitat de les xarxes d'electricitat i gas mitjanšant les fronteres.
Millorar la seguretat de l'abastiment de la Uniˇ
Integrar l'energia procedent de fonts renovables i desenvolupar xarxes intelĚligents d'energia
Eliminar els colls de botella d'energia
Finalitzaciˇ del mercat interior d'energia.


Convocat˛ries de finanšament europeu per a projectes en Tecnologies Emergents (FETPROACT-01-2016) i (H2020-FETOPEN-2016-2017)

L’Agència executiva de Recerca de la Comissió Europea (REA) llança dos programes de finançament per projectes sobre Tecnologies Emergents del Futur (FET). Aquest tipus de tecnologies són considerades com un repte social dins l’estratègia Horitzó 2020 i és per això que les àrees a les quals desenvolupar aquestes noves eines són molt diverses.


Convocat˛ria de propostes 2017 - Projecte pilot - Plataforma europea sobre les persones vulnerables en la societat de la informaciˇ: mapa de les millors prÓctiques i impacte socioecon˛mic per a l'empoderament PPVPIS-2017-AG

L'objectiu general d'aquest projecte pilot és desenvolupar i difondre àmpliament un catàleg interactiu de millors pràctiques i un programa en línia d'Europa que resumeix les millors pràctiques existents a nivell local, regional o nacional per integrar millor als grups vulnerables i desfavorits en la societat digital als 28 Estats membres de la UE i també identificar àrees en les quals no existeixen iniciatives per abordar l'exclusió digital i on les persones vulnerables corren un major risc d'exclusió.


Convocat˛ria de propostes 2017 en l'Ómbit de les telecomunicacions eHealth sota el Mecanisme Conectar Europa Telecom, CEF-TC-2017-2.

L'Agència d'Executiva d'Innovació i Xarxes (INEA) llança una convocatòria sota el Programa de Treball 2017 de xarxes transeuropees de telecomunicacions d'acord amb el Mecanisme ``Conectar Europea´´. Quant als objectius, pel que fa als Serveis Genèrics per a la Prescripció Electrònica i el Resum del Pacient es pretén establir els punts de contacte nacionals de eHealth (NCPeH) i ampliar el desplegament dels serveis de ePrescripció i Resum de pacients a tots els Estats Membres. Respecte als Serveis Genèrics per a les Xarxes de Referència Europees (ERN) es vol iniciar una plataforma de serveis clínics per a la ERN. 


Convocat˛ria del programa Mecanisme Conectar Europa (Telecom). Entrega electr˛nica

1. Promoure l'adopció i accelerar l'ús de les especificacions tècniques de eDelivery entre les entitats públiques i privades.

2. Les activitats recolzades en aquesta convocatòria hi hauran de, en la mesura del possible:

-Complir amb els requisits establerts en el Reglament eIDAS per permetre la seva utilització per al subministrament de serveis de lliurament electrònic, inclosos els qualificats.
-Complir els requisits establerts en relació amb el desplegament i / o l'explotació de punts d'accés dins d'altres reglaments europeus sectorials (per exemple, transport, medi ambient, energia, salut, contractació pública electrònica.


Convocat˛ria de propostes del programa Mecanisme Conectar Europa (Telecom). Contractaciˇ p˙blica electr˛nica

Els objectius de la present convocatòria de propostes són facilitar les licitacions transfrontereres i contribuir a simplificar els procediments de contractació pública en els Estats membres.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant