Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocat˛ria de propostes d'energia baixa en emissions de carboni

El programa marc de Recerca i Innovació (2014-2020) s'implementa mitjançant programes de treball i de programes específics. «Reptes socials», respon directament a les prioritats polítiques i els reptes socials que s'identifiquen en l'estratègia Europa 2020 i amb l'objectiu d'estimular la recerca i innovació necessàries per aconseguir els objectius polítics de la Unió Europea.

L'objectiu específic és el d'explotar plenament el talent d'Europa i garantir que els beneficis d'una economia innovadora es maximitzin i es distribueixin àmpliament en tota la Unió Europea.


Convocatoria de propostes EASI 2017. Suport a xarxes d'ONG a l'ambit de la inclusiˇ social i la reducciˇ de la la pobresa o el microfinanšament i el finanšament de les empreses socials

La present convocatòria de propostes té per objecte establir acords marc d'associació de quatre anys (2018-2021) per establir una cooperació a llarg termini entre la Comissió Europea i les xarxes / organitzacions no governamentals a nivell europeu que promoguin un dels següents àmbits:

Àrea 1: Inclusió social i reducció de la pobresa
Àrea 2: Accés al finançament (costat de la demanda i l'oferta dels mercats financers de les microfinances i les empreses socials)


Convocat˛ria de propostes 2017 - Associaciˇ P˙blic-Privada de Bioindustries (H2020-BBI-JTI-2017)

La Direcció general de Recerca de la Comissió Europea llança una convocatòria de propostes a través del marc d'Horizon 2020. Els objectius són;
1. Contribuir a l'aplicació del Reglament (UE) núm. 1291/2013 i, en particular, de la part III de la Decisió 2013/743/UE.
2. Contribuir a una economia de baixa emissió de carboni més eficient en termes de recursos i sostenible i augmentar el creixement econòmic i l'ocupació, en particular a les zones rurals, mitjançant el desenvolupament d'indústries biològiques sostenibles i competitives a Europa basades en bio refineries avançades que obtenen la seva biomassa de forma sostenible.


Convocat˛ria de propostes Programa Horizon 2020. Millorar l'accÚs de les PIME innovadores a formes alternatives de finanšament

-Aparició, creixement d'opcions i formes alternatives de finançament a la disposició de les PIME innovadores dels Estats Membres i Països Associats. 

-Major cooperació entre els diferents proveïdors de finançament amb la finalitat d'aglutinar les estructures de finançament comunitàries, nacionals i regionals existents dirigides a les PIME innovadores.


Convocat˛ria del Programa LIFE 2017. Subprograma Acciˇ pel Clima.

LIFE+ Acció pel Clima recolzarà projectes que desenvolupin formes innovadores per respondre als desafiaments del canvi climàtic a Europa.
- Contribuir a la transició cap a una baixa emissió de carboni i una economia resistent al clima
- Millorar el desenvolupament, l'aplicació i el compliment de la política i la legislació de canvi climàtic de la UE.
- Donar suport a l'execució del 7è Programa de Medi ambient.


Convocat˛ria de propostes del Programa Copernicus Hackaton, 260/G/GRO/COPE/17/10400

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa Copernicus Hackathon. L'objectiu d'aquesta convocatòria és seleccionar una organització individual que coordinarà el programa en representació de la Comissió. Es por consultar una diagrama per a veure com funciona aquest Programa en el següent link. Els objectius d'aquest programa són:

- Augmentar el nombre d'usuaris de les dades i els serveis de Copernicus
- Maximitzar els beneficis socioeconòmics de Copernicus.


Convocat˛ries de beques i finanšament del Consell Europeu de Recerca per lĺany 2017

El Consell Europeu de Recerca (ERC) destinarà 1.800 milions d’euros a beques per finançar projectes de recerca.


Convocat˛ria de propostes 2017 - Erasmus per a Joves Emprenedors Globals - Proyecte Pilot

La Comissió Europea llança una convocatòria per a implementar un projecte pilot iniciat pel Parlament Europeu sobre la extensió geogràfica de l'actual Programa ``Erasmus per a Joves Emprenedors´´. L'objectiu de la convocatòria és promoure la trasnferència transfronterera del coneixement i l'experiència, cultura emprenedora i la iniciativa empresarial. 

El propòsit d'aquesta convocatòria és seleccionar una organització/consorci que reclutarà empresaris amfitrions dels Estats Units (màxim dos Estats Units), Israel i un tercer país en Àsia i gestionarà els intercanvis exitosos amb almenys 120 nous emprenedors de la Unió Europea. Els objectius específics són: promoure l'intercanvi d'empresaris de països de la UE i fora d'Europa: Estats Units (màxim dos Estats d'Estats Units), Israel i un tercer país en Àsia (seleccionats pel sol·licitant entre Singapur, Taiwan o Corea del Sur);Proporcionar formació en el lloc de treball a nous emprenedors (NE) amb empresaris d'acollida establerts en petites i mitjanes empreses en altres països no comunitaris i millorar l'accés al mercat i la identificació de socis potencials per a noves empreses europees en Estats Units (màxim dos Estats d'Estats Units), Israel i un tercer país en Àsia.


Convocat˛ria de propostes del Subprograma Cultura per al suport de projectes de traducciˇ literÓria, EACEA/15/2017

La Direcció General d'Educació i Cultura, llança una convocatòria de propostes dins el subprograma CULTURA d'Europa Creativa per a projectes de traducció literària. Les prioritats del suport als projectes de traducció literària són:

- Donar suport a la promoció de la literatura traduïda europea.
- Fomentar les traduccions de llengües minoritàries a l'anglès, francès i espanyol, ja que aquestes traduccions poden contribuir a una major circulació de les obres.
- Fomentar la traducció de gèneres menys representats com les obres per a un públic jove (nins, adolescents i joves), còmics/novel·les gràfiques, relats curts o poesia.
- Fomentar la utilització adequada de les tecnologies digitals, tant en la distribució com en la promoció de les obres.


Programa Horizon 2020. Convocat˛ria pel premi a la capital europea de la innovaciˇ

El premi a la Capital Europea de la Innovació té com a objectiu proporcionar un reconeixement europeu a les ciutats que fan més per a promoure la innovació dins de les seves comunitats i així millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans. Les ciutats sol·licitants seran jutjades sobre les solucions innovadores als reptes socials rellevants declarats en la seva sol·licitud. En particular, les ciutats hauran de demostrar com crear les condicions locals per a innovar experimentant conceptes, processos, eines i models de governança innovadors; comprometre als ciutadans; atreure nous talents, recursos, finançament, inversions, i posicionant-se com a models a seguir per altres ciutats.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant