Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocat˛ria de propostes 2017 - H2020 - Renaixement rural

- Millorar el potencial natural, social, cultural i econòmic de les àrees rurals i donar suport a la coherència de les polítiques.
- Impulsar el desenvolupament econòmic, els serveis dels ecosistemes i la innovació empresarial.


Convocat˛ria de propostes Horizon 2020 per a seguretat alimentÓria

La Comissió Europea, mitjançant la darrera fase d'Horizon 2020, vol invertir en innovació i investigació sobre seguretat alimentària. Entre els objectius destaquen:
- Entrega de menjar en condicions òptimes des de terra i mar.
-Augmentar l'eficiència dels recursos dels sistemes alimentaris, des de que es produeixen fins que arriben al consumidor.
-Comprendre l'impacte del canvi climàtic en l'agricultura, els recursos, la qualitat dels aliments i identificar opcions per gestionar els seus efectes.
-Reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle en el procés de producció alimentari


Convocat˛ria de propostes 2017 - Economia Blau Sostenible EASME / EMFF / 2017 / 1.2.1.12

Accelerar l'aplicació de la Política Marítima Integrada i el desplegament de l'economia blava a Europa i la Mediterrània, així com contribuir a la implementació de la Comunicació conjunta sobre la governança internacional dels oceans.


Convocatoria de propostes del programa Erasmus + per a la millora de les qualificacions de la Formaciˇ Professional

Incrementar l'ocupació entre els joves i augmentar la qualitat de la seva formació mitjançant la Formació Professional. D'aquesta manera s'aconseguirà millorar la concepció que es té de la Formació Professional.


Convocatoria Programa ESPON: Xarxa d'Observaciˇ Territorial Europea

L'objectiu del Programa de Cooperació ESPON 2020 és donar suport al reforçament de l'eficàcia de la política de cohesió de la UE i altres polítiques i programes sectorials en els Fons estructurals i d'inversió europeus, així com a les polítiques de desenvolupament territorial nacional i regional, a través de la producció, difusió i promoció de l'evidència territorial que cobreix tot el territori dels Estats membres de la UE.


Europa Creativa: convocat˛ria de suport al projectes Europeus de cooperaciˇ (32/2017)

-Promoure la mobilitat entre Europa dels principals protagonistes del sectors cultural i creatiu.
-Augmentar l'audiència dels sectors cultural i creatiu perquè el sentit de les seves obres sobre el patrimoni cultural europeu arribin a més gent.
-Fomentar les habilitats dels artistes per desenvolupar noves formes de creació artística. D'aquesta manera podran augmentar la seva projecció internacional.
-Fer crèixer el camp de la cultura mitjançant noves formes de negoci.
-Millorar la capacitat d'acció dels sectors creatius europeus d'operar transnacionalment i internacionalment.
-Projectes que es centrin en la promoció de nins, joves, discapacitats i en general grups pocs representats.
-Millorar el diàleg entre cultures per crear un espai respectuós per contribuir la integració dels diferents grups culturals d'Europa.


Convocat˛ria 2017 - Xarxes de formaciˇ innovadores Marie Sklodowska-Curie

L'objectiu de la convocatòria es formar una nova generació d'investigadors creatius, emprenedors i innovadors, que puguin afrontar els reptes actuals i futurs i convertir els coneixements i idees en productes i serveis per a beneficis econòmics i socials.


Convocat˛ria URBACT: xarxa de transferŔncia de bones prÓctiques

Crear una xarxa de socis que desenvolupin una sèrie de bones pràctiques sotenibles per a les ciutats.


Ajuda per a mesures d'informaciˇ en l'Ómbit de la polÝtica agrÝcola comuna (PAC) per 2018

  • Generar confiança en la Unió Europea i entre tots els ciutadans, agricultors i no agricultors per igual. La política agrícola comuna (PAC) és una política per a tots els ciutadans de la UE i els beneficis que aquesta els brinda s'han de demostrar clarament. Les qüestions i els missatges claus han de ser plenament coherents amb l'obligació legal de la Comissió de dur a terme mesures d'informació sobre la PAC.
  • Conscienciar l'opinió pública de la importància que revesteix l'ajut concedit per la UE a l'agricultura i al desenvolupament rural a través de la PAC.
  • Col·laborar amb les parts interessades (principalment agricultors i altres parts actives del món rural) per tal de donar a conèixer millor la PAC a les seves circumscripcions i entre el públic en general.


Convocat˛ria de propostes 2017 - H2020 - Integraciˇ i obertura d'infraestructures de recerca d'interŔs europeu

Obrir les principals infraestructures de recerca nacionals i regionals a tots els investigadors europeus tant de l'àmbit acadèmic com de la indústria, a més de garantir un ús òptim i un desenvolupament conjunt.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant