Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocat˛ria de propostes 2018 - Informaciˇ, consulta i participaciˇ dels representants de les empreses

Aquesta convocatòria de propostes finança mesures que permeten als interlocutors socials i els actors socials a nivell d'empresa familiaritzar-se amb la legislació i les polítiques de la UE en l'àmbit de la participació dels empleats, així com exercir els seus drets i les seves obligacions a aquest respecte.


Convocat˛ria de propostes 2018 - Foment de la capacitat empresarial dels joves migrants

L'objectiu general d'aquesta convocatòria és donar suport a la creació, la millora i la distribució més àmplia d'esquemes de suport per als empresaris migrants.
L'objectiu de les activitats és ajudar els migrants a treballar per compte propi i construir una empresa reeixida (amb fins de lucre i / o amb objectius socials).


Programa Erasmus + - Acciˇ clau 3: Suport a la reforma de les polÝtiques - Inclusiˇ social i valors comuns

Programa Erasmus + Acció clau 3: Suport a la reforma de les polítiques:

-Difondre o millorar bones pràctiques en matèria d'educació incloent o entorns juvenils o de foment de valors comuns, iniciats, en particular, a escala local. En el context de la present convocatòria, millorar vol dir reproduir una bona pràctica a una escala major o transferir-la a un context diferent o aplicar-la a un nivell superior o sistèmic-

-Desenvolupar i aplicar pràctiques i mètodes innovadors per promoure l'educació incloent o entorns juvenils i fomentar valors comuns en contextos específics.


Convocat˛ria Europa Creativa: subvencions per a la realitzaciˇ de festivals de cinema

Creació de fires o festivals cinematogràfics amb la finalitat de promociar i fer més accessible l'accés a les obres audiovisuals. Així es pretén millorar els coneixements sobre matèria audiovisual dels ciutadans europeus.


Convocat˛ria de Finanšament en el marc del 3r Programa de Salut 2014-2020

Promoure la salut, prevenir malalties i fomentar estils de vida tenint en compte el principi de "salut en totes les polítiques"
Protegir als ciutadans de la Unió d’amenaces transfrontereres de salut
Contribuir en sistemes de salut innovadors, eficients i sostenibles
Facilitar l'accés a una assistència sanitària millor i més segura per als ciutadans de la Unió


Convocat˛ria Europa Creativa: Suport als projectes de traducciˇ literÓria

-Donar suport a la diversitat cultural i lingüística a la UE i en altres països que participen en el Subprograma Cultura del Programa Europa Creativa.

-Enfortir la circulació transnacional i la diversitat d'obres literàries d'alta qualitat a llarg termini

-Millorar l'accés a aquestes obres literàries a la UE i més enllà;arribar a noves audiències per a treballs literaris de qualitat traduïts


Propera convocatoria de la Iniciativa PRIMA en matŔria de investigaciˇ i innovaciˇ en solucions agrÓries i sistemes d'aigua

L'objectiu de la convocatòria és fomentar el progrès de les societats mediterrànies a través de solucions agràries i de sistemes d’aigua. Es tracta de contribuir amb mitjans naturals sostenibles al creixement i a l’estabilitat econònomica.


Premi Regiˇ Emprenedora Europea 2019

L'objectiu d'aquesta iniciativa és doble:
- contribuir a l'aplicació de l'Small Business Act (SBA) en associació, i
- demostrar l'òptim ús dels fons de la UE i d'altres fons públics orientats al desenvolupament d'una política empresarial a la regió.


Convocatoria de la Iniciativa PRIMA en matŔria de investigaciˇ i innovaciˇ en solucions agrÓries i sistemes d'aigua

L'objectiu de la convocatòria és fomentar el progrès de les societats mediterrànies a través de solucions agràries i de sistemes d’aigua. Es tracta de contribuir amb mitjans naturals sostenibles al creixement i a l’estabilitat econònomica.


Convocatoria del Programa MECANISMO CONECTAR EUROPA (TRANSPORTE) CIELO UNICO EUROPEO (2017 CEF TRANSPORT SESAR)

Optimitzar la integració i la interconnexió dels modes de transport i reforçar la interoperabilitat dels serveis de transport, garantint al mateix temps l'accessibilitat de les infraestructures de transport

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant