Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocat˛ria H2020 - Beques individuals Marie Sklodowska-Curie

L'objectiu de les beques individuals és millorar el potencial creatiu i innovador dels investigadors experimentats, que desitgin diversificar les seves competències individuals en termes d'adquisició d'habilitats a través de la capacitació avançada, la mobilitat internacional i intersectorial.


S'anuncia la propera convocat˛ria de Premi 2017 - Monitoratge Zero d'infraestructura d'aigua potable (H2020-POWERWATERPRIZE-2017)

Des de la Comissió Europea es convoca un premi retribuit a través del marc del programa Horizon 2020. Els objectius d'aquest premi són:
-Dotar al mercat de la distribució d'aigua de la UE de solucions basades en xarxes de sensors sense fils amb tecnologies d'aprofitament energètic, dissenyades per a la vigilància en temps real de la gestió de l'aigua;
-Estimular els esforços europeus en el desenvolupament de solucions per a aquesta necessitat social.


Convocat˛ria Europa Creativa: subvencions per a la realitzaciˇ de festivals de cinema

Creació de fires o festivals cinematogràfics amb la finalitat de promociar i fer més accessible l'accés a les obres audiovisuals. Així es pretén millorar els coneixements sobre matèria audiovisual dels ciutadans europeus.


Convocatoria del Programa MECANISMO CONECTAR EUROPA (TRANSPORTE) CIELO UNICO EUROPEO (2017 CEF TRANSPORT SESAR)

Optimitzar la integració i la interconnexió dels modes de transport i reforçar la interoperabilitat dels serveis de transport, garantint al mateix temps l'accessibilitat de les infraestructures de transport


Convocat˛ria H2020 - Intercanvi de personal de recerca i innovaciˇ Marie Sklodowska-Curie

L'objectiu de la convocatòria és promoure la col·laboració internacional i intersectorial.


Convocat˛ria H2020 - Transformaciˇ de la ind˙stria europea H2020-NMBP-TR-IND-2018-2020

Transformar la indústria europea mitjançant la integració de la digitalització i altres tecnologies habilitadores i aconseguir el lideratge industrial global.


Convocat˛ria 2017 - H2020 - Creixement Blau H2020-BG-2018-2020

Recollir de manera sostenible el potencial dels recursos procedents de mars, oceans i aigües continentals per a diferents usos i en tota la gamma d'indústries marines i marítimes, alhora que protegeix la biodiversitat i millora la capacitat de recuperació del clima.


Convocat˛ria de propostes 2017 - H2020 - Renaixement rural

- Millorar el potencial natural, social, cultural i econòmic de les àrees rurals i donar suport a la coherència de les polítiques.
- Impulsar el desenvolupament econòmic, els serveis dels ecosistemes i la innovació empresarial.


Convocat˛ria de propostes Horizon 2020 per a seguretat alimentÓria

La Comissió Europea, mitjançant la darrera fase d'Horizon 2020, vol invertir en innovació i investigació sobre seguretat alimentària. Entre els objectius destaquen:
- Entrega de menjar en condicions òptimes des de terra i mar.
-Augmentar l'eficiència dels recursos dels sistemes alimentaris, des de que es produeixen fins que arriben al consumidor.
-Comprendre l'impacte del canvi climàtic en l'agricultura, els recursos, la qualitat dels aliments i identificar opcions per gestionar els seus efectes.
-Reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle en el procés de producció alimentari


Convocat˛ria de propostes 2017 - Economia Blau Sostenible EASME / EMFF / 2017 / 1.2.1.12

Accelerar l'aplicació de la Política Marítima Integrada i el desplegament de l'economia blava a Europa i la Mediterrània, així com contribuir a la implementació de la Comunicació conjunta sobre la governança internacional dels oceans.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant