Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocat˛ria del mecanisme Connectar Europa per a la infraestructura energŔtica

Donar suport a projectes d'infraestructura energètica d'interès comú que tenguin importants beneficis per a la societat i que garanteixin una major solidaritat entre els Estats membres, però que no rebin un finançament adequat del mercat. S'ha de fer especial èmfasi en l'ús eficient de la inversió públicae


Convocatoria de presentaciˇn de solicitudes para la acciˇn de la Uniˇn "Capitales europeas de la cultura" para el a˝o 2024

Designar una de las ciudades de los países de la Unión Europea como Capital Europea de la Cultura en 2024.


Convocat˛ria H2020 - Cofinanšament de programes regionals, nacionals i internacionals Marie Sklodowska-Curie

L'objectiu de la convocatòria és estimular programes regionals, nacionals o internacionals per fomentar l'excel·lència en la formació d'investigadors, la mobilitat i el desenvolupament professional, difonent les millors pràctiques de les accions Marie Skłodowska-Curie.


Premi Horitzˇ- Fotovoltaics fan hist˛ria (H2020-LCE-PRIZES-2016-02)

Es premiarà els edificis de districtes urbans històrics protegits per la Unió Europea que gaudeixin d’un sistema fotovoltaic per a generar i subministrar electricitat pel seu propi consum.

De tal forma, el premi busca incentivar la integració de nous sistemes fotovoltaics i fomentar el desenvolupament d’un millor disseny arquitectònic i estètic que tingui un impacte poc invasiu en el recinte i tingui una intrusió mínima en l’estructura de l’edifici.

De la mateixa manera, es vol promoure la inversió privada i pública per a solucions similars a tota Europa.


Convocat˛ria per donar suport al diÓleg social

El diàleg social europeu es refereix a discussions, consultes, negociacions i accions conjuntes que involucren organitzacions que representen als dos costats de la indústria (ocupadors i treballadors).

Les accions que aborden els següents temes seran particularment benvingudes:

  • Els desafiaments laborals, socials i econòmics identificats al Pilar Europeu dels Drets Socials
  • L'adaptació del diàleg social als canvis en l'ocupació i els desafiaments relacionats amb el treball


Tercera convocat˛ria del programa Interreg Sudoe, confinanšat per FEDER

L'objectiu principal d'aquest Programa europeu, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), és donar suport al desenvolupament regional en el Sud-oest europeu contribuint a l'estratègia Europa 2020 per a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.


Convocat˛ria H2020 - Beques individuals Marie Sklodowska-Curie

L'objectiu de les beques individuals és millorar el potencial creatiu i innovador dels investigadors experimentats, que desitgin diversificar les seves competències individuals en termes d'adquisició d'habilitats a través de la capacitació avançada, la mobilitat internacional i intersectorial.


S'anuncia la propera convocat˛ria de Premi 2017 - Monitoratge Zero d'infraestructura d'aigua potable (H2020-POWERWATERPRIZE-2017)

Des de la Comissió Europea es convoca un premi retribuit a través del marc del programa Horizon 2020. Els objectius d'aquest premi són:
-Dotar al mercat de la distribució d'aigua de la UE de solucions basades en xarxes de sensors sense fils amb tecnologies d'aprofitament energètic, dissenyades per a la vigilància en temps real de la gestió de l'aigua;
-Estimular els esforços europeus en el desenvolupament de solucions per a aquesta necessitat social.


COSME 2018 - Prediagn˛stic de propietat intelĚlectual i millora de l'accÚs a la protecciˇ mitjanšant patent per a PIME innovadores de la UE

L'objectiu general d'aquesta convocatòria de propostes és facilitar i promoure l'ús de la propietat intel·lectual per les PIME europees innovadores, permetent que un nombre seleccionat de PIME europees innovadores es beneficiïn d'una o més accions de suport.

L'objectiu específic és garantir la prestació dels serveis administratius i de reemborsament necessaris en relació amb la implementació de les accions de suport que s'oferiran a les empreses.


Convocatoria mundial para startups de turismo lanzada por la OMT y Globalia

El programa tiene como objetivo seleccionar las mejores soluciones y los proyectos más disruptivos. La detección de talento estará enfocado en buscar propuestas pioneras en la implementación de tecnologías emergentes y disruptivas, así como en empresas emergentes o startups, que se basen en nuevos modelos de negocio, como la economía circular. En ese sentido, uno de los pilares de esta convocatoria es dar visibilidad a los proyectos que apuesten por un turismo más sostenible. 

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant