Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Convocat˛ria H2020 - Beques individuals Marie Sklodowska-Curie

L'objectiu de les beques individuals és millorar el potencial creatiu i innovador dels investigadors experimentats, que desitgin diversificar les seves competències individuals en termes d'adquisició d'habilitats a través de la capacitació avançada, la mobilitat internacional i intersectorial.


S'anuncia la propera convocat˛ria de Premi 2017 - Monitoratge Zero d'infraestructura d'aigua potable (H2020-POWERWATERPRIZE-2017)

Des de la Comissió Europea es convoca un premi retribuit a través del marc del programa Horizon 2020. Els objectius d'aquest premi són:
-Dotar al mercat de la distribució d'aigua de la UE de solucions basades en xarxes de sensors sense fils amb tecnologies d'aprofitament energètic, dissenyades per a la vigilància en temps real de la gestió de l'aigua;
-Estimular els esforços europeus en el desenvolupament de solucions per a aquesta necessitat social.


Premio Patrimonio cultural como activo para el turismo responsable y sostenible 2018

Mejorar la visibilidad de los destinos turísticos culturales europeos, crear una plataforma electrónica para compartir experiencias y conocimientos y promover la creación de redes entre los destinos.


Concurso "Capital Europea del Turismo Inteligente"

A los efectos de esta iniciativa, un destino de turismo inteligente se define como un destino que facilita el acceso a productos, servicios, espacios y experiencias de turismo y hostelería a través de herramientas basadas en TIC (tecnología de la información y las comunicaciones). Además, un destino inteligente es un entorno social y cultural saludable, que se puede encontrar a través de un enfoque en el capital social y humano de la ciudad. También implementa soluciones innovadoras e inteligentes y fomenta el desarrollo de empresas emprendedoras y su interconexión.

De acuerdo con esta definición global, la iniciativa mostrará prácticas ejemplares de destinos turísticos en la implementación de soluciones innovadoras e inteligentes en cuatro categorías: Sostenibilidad, Digitalización, Patrimonio Cultural y Creatividad y Accesibilidad.


Premi a la Capital Europea de la Innovaciˇ

L'objectiu d'otorgar aquest premi és reconeixer a les ciutats que estan fent el màxim esforç per promoure la innovació a les seves comunitats i, en particular, aquelles que contribueixen a l'obertura d'ecosistemes d'innovació, que involucren als ciutadans en la governança i la presa de decisions, i que utilitzen la innovació per millorar la resiliència i la sostenibilitat de les seves ciutats.


Convocat˛ria de COSME 2018 - Fomentant oportunitats per a la internacionalitzaciˇ de les PIME mitjanšant el suport a xarxes de PIME per a l'exportaciˇ

L'objectiu d'aquest projecte pilot és ajudar a les PIME europees a desenvolupar, ampliar o millorar els seus negocis internacionals mitjançant la creació de xarxes de PIME destinades a millorar la capacitat de les PIME d'explotar els mercats estrangers amb fins d'exportació.

L'objectiu és, per tant, augmentar la capacitat de les PIME europees d'internacionalitzar-en facilitar la cooperació entre petits grups d'empreses per millorar la seva competitivitat. En reunir, poden aconseguir un millor rendiment, augmentar la seva visibilitat i millorar la seva estratègia i acompliment d'internacionalització.


Convocat˛ria de propostes 2018 - L'esport com a eina d'integraciˇ i inclusiˇ social dels refugiats

Està previst seleccionar prop de 25 projectes, que han de involucrar les organitzacions esportives locals, concentrar els recursos en activitats en què participin tant dones com homes i promoure la participació dels refugiats en activitats esportives mixtes, sobretot dels joves (fins als 30 anys).

Un dels objectius principals d'aquesta acció és identificar i donar suport a les bones pràctiques a la UE, així com promoure el desenvolupament de mètodes per avaluar l'impacte de forma sistemàtica i reproduïble. Les accions relacionades amb la integració dels refugiats mitjançant l'esport s'han de publicar en una plataforma de creació de xarxes.


Convocat˛ria de propostes 2018 - Informaciˇ, consulta i participaciˇ dels representants de les empreses

Aquesta convocatòria de propostes finança mesures que permeten als interlocutors socials i els actors socials a nivell d'empresa familiaritzar-se amb la legislació i les polítiques de la UE en l'àmbit de la participació dels empleats, així com exercir els seus drets i les seves obligacions a aquest respecte.


Convocat˛ria de propostes 2018 - Foment de la capacitat empresarial dels joves migrants

L'objectiu general d'aquesta convocatòria és donar suport a la creació, la millora i la distribució més àmplia d'esquemes de suport per als empresaris migrants.
L'objectiu de les activitats és ajudar els migrants a treballar per compte propi i construir una empresa reeixida (amb fins de lucre i / o amb objectius socials).


Programa Erasmus + - Acciˇ clau 3: Suport a la reforma de les polÝtiques - Inclusiˇ social i valors comuns

Programa Erasmus + Acció clau 3: Suport a la reforma de les polítiques:

-Difondre o millorar bones pràctiques en matèria d'educació incloent o entorns juvenils o de foment de valors comuns, iniciats, en particular, a escala local. En el context de la present convocatòria, millorar vol dir reproduir una bona pràctica a una escala major o transferir-la a un context diferent o aplicar-la a un nivell superior o sistèmic-

-Desenvolupar i aplicar pràctiques i mètodes innovadors per promoure l'educació incloent o entorns juvenils i fomentar valors comuns en contextos específics.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant