Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de ProgramesProgrames del Órea:
Treball


Prßcticas Grundtvig: Formaciˇn de Adultos

Forman parte del Programa Grundtvig. Están enfocadas a profesionales o futuros profesionales en el ámbito de la formación de adultos, en cualquier materia relacionada con la formación continua. La duración habitual de estas becas es de 3 a 12 meses. Las personas interesadas en un período inferior a 3 meses, la pueden solicitar como visitante.

No es obligatorio conocer el idioma del país en el que se lleva a cabo la beca, aunque siempre es conveniente.La ayuda económica concedida dependerá del tipo de actividad y de la duración de las prácticas. Está destinada a financiar los gastos relacionados con el alojamiento, la manutención, el viaje y la preparación lingüística previa (en caso necesario).


Convocat˛ria de propostes del programa Mecanisme Conectar Europa (Telecom). Contractaciˇ p˙blica electr˛nica

Els objectius de la present convocatòria de propostes són facilitar les licitacions transfrontereres i contribuir a simplificar els procediments de contractació pública en els Estats membres.


Convocat˛ria de propostes 2017 - Associaciˇ P˙blic-Privada de Bioindustries (H2020-BBI-JTI-2017)

La Direcció general de Recerca de la Comissió Europea llança una convocatòria de propostes a través del marc d'Horizon 2020. Els objectius són;
1. Contribuir a l'aplicació del Reglament (UE) núm. 1291/2013 i, en particular, de la part III de la Decisió 2013/743/UE.
2. Contribuir a una economia de baixa emissió de carboni més eficient en termes de recursos i sostenible i augmentar el creixement econòmic i l'ocupació, en particular a les zones rurals, mitjançant el desenvolupament d'indústries biològiques sostenibles i competitives a Europa basades en bio refineries avançades que obtenen la seva biomassa de forma sostenible.


Convocat˛ria de propostes Programa Horizon 2020. Millorar l'accÚs de les PIME innovadores a formes alternatives de finanšament

-Aparició, creixement d'opcions i formes alternatives de finançament a la disposició de les PIME innovadores dels Estats Membres i Països Associats. 

-Major cooperació entre els diferents proveïdors de finançament amb la finalitat d'aglutinar les estructures de finançament comunitàries, nacionals i regionals existents dirigides a les PIME innovadores.


Convocatoria de propostes EASI 2017. Suport a xarxes d'ONG a l'ambit de la inclusiˇ social i la reducciˇ de la la pobresa o el microfinanšament i el finanšament de les empreses socials

La present convocatòria de propostes té per objecte establir acords marc d'associació de quatre anys (2018-2021) per establir una cooperació a llarg termini entre la Comissió Europea i les xarxes / organitzacions no governamentals a nivell europeu que promoguin un dels següents àmbits:

Àrea 1: Inclusió social i reducció de la pobresa
Àrea 2: Accés al finançament (costat de la demanda i l'oferta dels mercats financers de les microfinances i les empreses socials)


Programa de Economistas Visitantes para dar apoyo en el Informe de Competitividad (2011-2014)

La Agencia Ejecutiva para las pequeñas y medianas empresas (EASME) invita a personas naturales a presentar su interés para formar parte del grupo de expertos externos para intercambiar experiencias y conocimientos sobre metodología y micro-economía en las áreas de política industrial y reformas económicas (COS-SM2014-2-04). Las visitas pueden ser de 3 días a 3 meses.


Convocat˛ria del Programa EaSI sobre activitats de sensibilitzaciˇ en l'Ómbit de les capacitats per adults, VP/2017/011

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa europeu per a l'Ocupació i la Innovació Social (Easi)``Vies de millora de les capacitats: noves oportunitats per als adults´´ amb la finalitat, en termes generals de donar suport a la implementació de la Recomanació del Consell relativa a itineraris de millora de les capacitats i noves oportunitats per adults.
Els objectius específics d'aquesta convocatòria són:

-  Ajudar a un Estat membre a preparar el terreny per a l’aplicació de la Recomanació del Consell sobre `` Vies de millora de les capacitats´´

-  Ajudar a un Estat membre a promoure l’adopció de disposicions sostenibles per a l’aplicació de la Recomanació del Consell relativa a les Vies de millora de les capacitats.


Convocat˛ria propostes per reactivar l'esquema de mobilitat laboral dins la UE pels desocupats majors de 35 anys, VP/2017/012

La Comissió Europea llança una convocatòria amb la finalitat de garantir la continuïtat de l'acció preparatòria per al segon any. L'acció té com a objectiu comprovar la viabilitat d'un pla de mobilitat laboral intra-UE per al grup d'edat superior a 35 anys per a la col•locació de ciutadans de la UE majors de 35 anys en llocs de treball, practiques o aprenentatges en un país de la UE que no sigui el seu país de residència.
L'acció donarà prioritat als ciutadans que es trobin en una situació vulnerable en el mercat de treball, en particular als desocupats, inclosos els desocupats de llarga durada.

 

 


Convocat˛ria de propostes 2017 millorant l'experiŔncia dins l'Ómbit de les relacions laborals, VP/2017/004

La Comissió Europea llança una convocatòria amb l'objectiu és millorar l'experiència i el coneixement en les relacions laborals mitjançant activitats d'anàlisi i investigació, tant en l'àmbit europeu com en termes comparatius (identificant convergències i diferències en els sistemes de relacions industrials situats en els Estats membres i països candidats), així es contribuirà a desenvolupar i reforçar la qualitat i l'eficàcia de les relacions industrials en els Estats membres i arran de tota Europa. 


Convocat˛ria de propostes EaSI 2017 en l'Ómbit del treball no declarat VP/2017/005

La Comissió Europea llança aquesta convocatòria amb l'objectiu d'implementar i afegir valor a les activitats indicades en el Programa de Treball de la Plataforma Europea per combatre el treball no declarat. Altres objectius són desenvolupar i finançar iniciatives que promoguin la implementació, el coneixement i el millor cumpliment de normativa europea i comunitària en l'àmbit del treball no declarat. Així es promourà la reducció del treball no declarat i a l'aparició de treballs formals.

El coneixement adquirit amb aquests projectes tambè ajudarà a construir un coneixement basat en l'evidència per un millor disseny de la política en aquest àmbit. 

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant