Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de ProgramesProgrames del Órea:
Salut


Convocat˛ria Mecanisme Conectar Europa: Accions en el camp de la sanitat electr˛nica

L'objectiu d'aquesta convocatòria és garantir l'ús adequat i eficient dels serveis principals del Sistema clínic de gestió de pacients i la Plataforma col·laborativa de les Xarxes de Referència Europees (ERN, per les seves sigles en anglès). 


Convocat˛ria de Finanšament en el marc del 3r Programa de Salut 2014-2020

Promoure la salut, prevenir malalties i fomentar estils de vida tenint en compte el principi de "salut en totes les polítiques"
Protegir als ciutadans de la Unió d’amenaces transfrontereres de salut
Contribuir en sistemes de salut innovadors, eficients i sostenibles
Facilitar l'accés a una assistència sanitària millor i més segura per als ciutadans de la Unió


Propera convocatoria de la Iniciativa PRIMA en matŔria de investigaciˇ i innovaciˇ en solucions agrÓries i sistemes d'aigua

L'objectiu de la convocatòria és fomentar el progrès de les societats mediterrànies a través de solucions agràries i de sistemes d’aigua. Es tracta de contribuir amb mitjans naturals sostenibles al creixement i a l’estabilitat econònomica.


Convocatoria de la Iniciativa PRIMA en matŔria de investigaciˇ i innovaciˇ en solucions agrÓries i sistemes d'aigua

L'objectiu de la convocatòria és fomentar el progrès de les societats mediterrànies a través de solucions agràries i de sistemes d’aigua. Es tracta de contribuir amb mitjans naturals sostenibles al creixement i a l’estabilitat econònomica.


Convocat˛ries de finanšament europeu per a projectes en Tecnologies Emergents (FETPROACT-01-2016) i (H2020-FETOPEN-2016-2017)

L’Agència executiva de Recerca de la Comissió Europea (REA) llança dos programes de finançament per projectes sobre Tecnologies Emergents del Futur (FET). Aquest tipus de tecnologies són considerades com un repte social dins l’estratègia Horitzó 2020 i és per això que les àrees a les quals desenvolupar aquestes noves eines són molt diverses.


Convocat˛ria de propostes 2017 en l'Ómbit de les telecomunicacions eHealth sota el Mecanisme Conectar Europa Telecom, CEF-TC-2017-2.

L'Agència d'Executiva d'Innovació i Xarxes (INEA) llança una convocatòria sota el Programa de Treball 2017 de xarxes transeuropees de telecomunicacions d'acord amb el Mecanisme ``Conectar Europea´´. Quant als objectius, pel que fa als Serveis Genèrics per a la Prescripció Electrònica i el Resum del Pacient es pretén establir els punts de contacte nacionals de eHealth (NCPeH) i ampliar el desplegament dels serveis de ePrescripció i Resum de pacients a tots els Estats Membres. Respecte als Serveis Genèrics per a les Xarxes de Referència Europees (ERN) es vol iniciar una plataforma de serveis clínics per a la ERN. 


Convocat˛ria d'Acords Marc d'Associaciˇ 2018-2021 per a l'establiment d'una cooperaciˇ entre la CE, CHAFEA i els Ecc-net, CONS-ECC-2017

L'objectiu principal de la Xarxa ECC és proporcionar informació i assistència als consumidors per ajudar-los a exercir els seus drets i obtenir accés a una solució adequada als conflictes, inclosos els sistemes extrajudicials de resolució en línia descrits en els seus 9 objectius del Vademecum:
Proporcionar als consumidors informació
Ajudar als consumidors amb una queixa
Ajudar als consumidors amb una disputa
Organització d'activitats promocionals
Contribució a les activitats ADRODR
Xarxes i comentaris
Cooperació amb les activitats d'execució
Col·laborar amb els comerciants (associacions o organismes professionals)
Garantir una qualitat dels serveis uniformes normalitzats


Convocat˛ria de propostes de ``Suport als Estats membres per integrar la promociˇ de la salut i la prevenciˇ de malalties en els Ómbits de la salut i lĺeducaciˇ┤┤, HP-PJ-2017

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Tercer Programa de Salut 2014-2020. Aquesta convocatòria té com a objectiu comunicar el potencial de la promoció de la salut i la prevenció de malalties i determinants de la salut en els Estats membres i augmentar el compromís de les autoritats públiques en aquest tema. 


Convocat˛ria de propostes per a medicaments innovadors (H2020-JTI-IMI2-2016-10-TWO-STAGE)

La present convocatòria de propostes és una iniciativa sobre Medicaments innovadors 2 (IMI2) i ha estat creada seguint els següents principis:

- Les investigacions relacionades amb el futur de la medicina s'han d'emprendre en àrees a on els objectius de competitivitat de la societat, la salut pública i la indústria biomèdica estan alineats i requereixen una posada en comú de recursos i una major col·laboració entre el sector públic i privat amb la participació de les pimes;

- L'assoliment de la iniciativa hauria d'ampliar-se a tots els àmbits de la investigació i la innovació en ciències de la vida;

- Les àrees han de ser d'interès per a la salut pública, com indica l'informe de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) sobre medicaments prioritaris per a Europa i el món. 


Convocat˛ria de propostes 2016 - Malalties rares - Suport per a nous registres HP-PJ-06-2016

La Unió Europea vol promoure els registres de pacients i les bases de dades com a eines clau per al desenvolupament de la investigació clínica en l'àmbit de les malalties rares, per a millorar l'atenció al pacient i la planificació de l'assistència sanitària. 
Per això, la Comissió Europea llança una convocatòria de propostes sota el Tercer Programa de Salut 2014-2020 amb la finalitat de recolzar aquest procès, en particular, la interoperabilitat de les dades dels registres de malalties rares.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant