Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de ProgramesProgrames del àrea:
Regional. Ciutadania


Premi Horitzó- Hospitals amb baixes emissions de carboni (H2020-LCE-PRIZES-2016-01)

Es premiarà a l'hospital que gaudeixi d'una instal·lació combinada d'energia i calor innovadora (CHP) i que estigui ben integrada en les seves instal·lacions. Caldrà utilitzar al menys tres tecnologies d'energies renovables europees per a l'emmagatzematge d'energia i pel subministrament del 100% de les necessitats energètiques anuals de l'hospital.


Convocatòria de propostes 2017 - H2020 - Renaixement rural

- Millorar el potencial natural, social, cultural i econòmic de les àrees rurals i donar suport a la coherència de les polítiques.
- Impulsar el desenvolupament econòmic, els serveis dels ecosistemes i la innovació empresarial.


Convocatòria de propostes 2017 - Economia Blau Sostenible EASME / EMFF / 2017 / 1.2.1.12

Accelerar l'aplicació de la Política Marítima Integrada i el desplegament de l'economia blava a Europa i la Mediterrània, així com contribuir a la implementació de la Comunicació conjunta sobre la governança internacional dels oceans.


Convocatòria URBACT: xarxa de transferència de bones pràctiques

Crear una xarxa de socis que desenvolupin una sèrie de bones pràctiques sotenibles per a les ciutats.


Ajuda per a mesures d'informació en l'àmbit de la política agrícola comuna (PAC) per 2018

  • Generar confiança en la Unió Europea i entre tots els ciutadans, agricultors i no agricultors per igual. La política agrícola comuna (PAC) és una política per a tots els ciutadans de la UE i els beneficis que aquesta els brinda s'han de demostrar clarament. Les qüestions i els missatges claus han de ser plenament coherents amb l'obligació legal de la Comissió de dur a terme mesures d'informació sobre la PAC.
  • Conscienciar l'opinió pública de la importància que revesteix l'ajut concedit per la UE a l'agricultura i al desenvolupament rural a través de la PAC.
  • Col·laborar amb les parts interessades (principalment agricultors i altres parts actives del món rural) per tal de donar a conèixer millor la PAC a les seves circumscripcions i entre el públic en general.


Convocatòria de propostes 2017 - H2020 - Suport a la política i la cooperació internacional

Reforçar la política europea d'infraestructures de recerca i la cooperació internacional. 


Convocatòria de propostes d'energia baixa en emissions de carboni

El programa marc de Recerca i Innovació (2014-2020) s'implementa mitjançant programes de treball i de programes específics. «Reptes socials», respon directament a les prioritats polítiques i els reptes socials que s'identifiquen en l'estratègia Europa 2020 i amb l'objectiu d'estimular la recerca i innovació necessàries per aconseguir els objectius polítics de la Unió Europea.

L'objectiu específic és el d'explotar plenament el talent d'Europa i garantir que els beneficis d'una economia innovadora es maximitzin i es distribueixin àmpliament en tota la Unió Europea.


Convocatòria de propostes EaSI 2017 – Suport als costos de transacció per al finançament d’empreses de l’economia social, VP/2017/013

La Comissió Europea llança una convocatòria de propostes sota el Programa Europeu d'Ocupació i Innovació Social (EaSI) amb la finalitat de provar un esquema de suport als costos de transacció en forma d'una subvenció que es combinarà amb instruments financers com a mitjà per abordar el desajustament de les diferents inversions necessàries i sostenibles. Més concretament, té per objecte afavorir les inversions de capital de risc inferior a 500.000 EUR, que pel contrari no es produirien.


PROPERA CONVOCATORIA DEL PROGRAMA INTERREG EUROPE

Per reforçar l'eficiència de la Política de Cohesió, el Programa Interreg Europe promou l'intercanvi d'experiències entre socis a través de la Unió i la identificació i difusió de bones pràctiques amb vista a la seva transferència, principalment a programes operatius sota l'objectiu d'Inversió per al Creixement i l'Ocupació però també, quan escaigui, als programes de l'objectiu Cooperació Territorial Europea. Per a això es facilitarà i recolzarà l'aprenentatge de polítiques, l'intercanvi de coneixement i la transferència de bones pràctiques entre autoritats locals i regionals i altres actors regionals de rellevància.

Les prioritats del programa són les següents:

-Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació
-Competitivitat de Petites i Mitges Empreses
-Economia Baixa en Carboni
-Medi ambient i eficiència energètica


Convocatòria de propotes 2017 del Programa Drets, Igualtats i Ciutatadanía, REC-AG-2017

La Comissió Europea llança una convocatòria sota el Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania de la Unió Europea.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant