Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de ProgramesProgrames del Órea:
Empresa


Premi Cleanest Engine, el motor mÚs net del futur (H2020-FutureEnginePrize-2016)

El premi Cleanest Engine Prize busca millorar la qualitat de l'aire en les ciutats europees. L'objectiu del premi és fomentar la innovació per a reduir les emissions dels motors de combustió interna dels cotxes. Especialment, les emissions de NOx i partícules PN/PM que presenten molts riscs per a la salut.

Així mateix, els nous motors han de contribuir amb els objectius de la COP21: reduir les emissions d'efecte hivernacle, aconseguir una major eficiència energètica i reduir els contaminants que contribueixen al canvi climàtic.


Premi Horitzˇ Reutilitzaciˇ del C02 (CO2 - H2020-LCE-PRIZES-2016-03)


Es premiaran aquells productes innovadors que utilitzin C02 i contribueixin a la reducció del mateix una vegada es comercialitzin els productes.

Els objectius del premi són mobilitzar i millorar la inversió R+D privada, crear noves associacions i incentivar als investigadors i innovadors a col·laborar amb la reducció de CO2 antropogènic a l’atmosfera.


Convocat˛ria de COSME 2018 - Fomentant oportunitats per a la internacionalitzaciˇ de les PIME mitjanšant el suport a xarxes de PIME per a l'exportaciˇ

L'objectiu d'aquest projecte pilot és ajudar a les PIME europees a desenvolupar, ampliar o millorar els seus negocis internacionals mitjançant la creació de xarxes de PIME destinades a millorar la capacitat de les PIME d'explotar els mercats estrangers amb fins d'exportació.

L'objectiu és, per tant, augmentar la capacitat de les PIME europees d'internacionalitzar-en facilitar la cooperació entre petits grups d'empreses per millorar la seva competitivitat. En reunir, poden aconseguir un millor rendiment, augmentar la seva visibilitat i millorar la seva estratègia i acompliment d'internacionalització.


Convocat˛ria de propostes 2018 - Informaciˇ, consulta i participaciˇ dels representants de les empreses

Aquesta convocatòria de propostes finança mesures que permeten als interlocutors socials i els actors socials a nivell d'empresa familiaritzar-se amb la legislació i les polítiques de la UE en l'àmbit de la participació dels empleats, així com exercir els seus drets i les seves obligacions a aquest respecte.


Convocat˛ria de propostes 2018 - Foment de la capacitat empresarial dels joves migrants

L'objectiu general d'aquesta convocatòria és donar suport a la creació, la millora i la distribució més àmplia d'esquemes de suport per als empresaris migrants.
L'objectiu de les activitats és ajudar els migrants a treballar per compte propi i construir una empresa reeixida (amb fins de lucre i / o amb objectius socials).


Premi Regiˇ Emprenedora Europea 2019

L'objectiu d'aquesta iniciativa és doble:
- contribuir a l'aplicació de l'Small Business Act (SBA) en associació, i
- demostrar l'òptim ús dels fons de la UE i d'altres fons públics orientats al desenvolupament d'una política empresarial a la regió.


Convocat˛ria de COSME 2018 - Desenvolupament de "Idees des d'Europa"

L'objectiu de la convocatòria és donar suport al escalat de les empreses mitjançant la identificació i eliminació d'obstacles perquè els empresaris existents i futurs en els mateixos sectors o línies de negocis estretament relacionats puguin escalar més fàcilment. Per tant, fomenta la transferència de coneixement i experiència, la cultura empresarial i l'esperit empresarial.


Convocat˛ria de COSME 2017 - Asociacions de Cl˙ster EstratŔgics Europeus per Inversions en Especialitzaciˇ IntelĚligent

Objectiu general

Impulsar la competitivitat industrial i la inversió a la UE mitjançant la cooperació i la creació de xarxes transregionals mitjançant el suport a l'establiment d'Aliances Estratègiques Europees de Clústers per a inversions en especialització intel·ligent. 

Objectiu específic

Fomentar la col·laboració d'empreses, especialment PIMES, així com la seva interacció amb centres tecnològics tant dins del clúster com a través de sitges regionals i sectorials per generar accions conjuntes i projectes d'inversió en àrees prioritàries d'especialització intel·ligent comú vinculat a la modernització industrial i per ajudar a millorar el seu entorn empresarial. Programa COSME: Aliances EstratŔgiques Europees de Cl˙ster per a inversions d'especialitzaciˇ intelĚligent

Aquesta convocatòria vol potenciar la creació de xarxes de cooperació regional per impulsar la competitivitat industrial a través de les petites i mitjanes empreses. Les PIMES seran les encarregades d'interaccionar amb els centres tecnològics del clúster per generar accions conjuntes i projectes d'inversió en àrees prioritàries d'especialització intel·ligent comú, vinculat a la modernització industrial i per ajudar a millorar el seu entorn empresarial.


Convocat˛ria de COSME 2017 - Xarxes d'incubadores europees per a la innovaciˇ basada en la creativitat COS-EINET

L'objectiu principal de l'acció és donar suport a la creació, desenvolupament i escalat d'empreses dels sectors de la moda i el turisme a través d'incubadores que integren les competències creatives, artístiques i de disseny de les CCI (Indústries Culturals i Creatives) amb tecnologia , ciència i altres experiències rellevants.

Objectius específics de l'acció:

Facilitar i reforçar la col·laboració intersectorial entre incubadores, acceleradores i laboratoris, així com altres agents pertinents dels països de la UE i dels països participants en COSME, tenint en compte les cadenes de valor pertinents;

Donar suport a una sèrie d'empreses innovadores i PIME durant un període necessari perquè creixin i ampliïn les seves activitats empresarials.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant