Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de ProgramesProgrames del Órea:
Empresa


Premi Cleanest Engine, el motor mÚs net del futur (H2020-FutureEnginePrize-2016)

El premi Cleanest Engine Prize busca millorar la qualitat de l'aire en les ciutats europees. L'objectiu del premi és fomentar la innovació per a reduir les emissions dels motors de combustió interna dels cotxes. Especialment, les emissions de NOx i partícules PN/PM que presenten molts riscs per a la salut.

Així mateix, els nous motors han de contribuir amb els objectius de la COP21: reduir les emissions d'efecte hivernacle, aconseguir una major eficiència energètica i reduir els contaminants que contribueixen al canvi climàtic.


Premi Horitzˇ Reutilitzaciˇ del C02 (CO2 - H2020-LCE-PRIZES-2016-03)


Es premiaran aquells productes innovadors que utilitzin C02 i contribueixin a la reducció del mateix una vegada es comercialitzin els productes.

Els objectius del premi són mobilitzar i millorar la inversió R+D privada, crear noves associacions i incentivar als investigadors i innovadors a col·laborar amb la reducció de CO2 antropogènic a l’atmosfera.


Convocat˛ria de COSME 2018 - Cofinanšament de consorcis per a la compra p˙blica innovadora

Aquesta convocatòria de propostes té tres objectius principals:

- Fomentar la cooperació entre compradors públics per promoure l'ús de la contractació pública per a contribuir al desenvolupament de la innovació.
- Utilitzar la contractació pública com un mecanisme per pilotar la innovació en àrees de gran interès públic com, per exemple, l'energia neta (que contribueix als objectius de l'Acord de París per lluitar contra el canvi climàtic) o l'assistència sanitària. Això, al seu torn, encoratjarà a les empreses innovadores de la UE, en particular a les PIME, a desenvolupar noves solucions per abordar els desafiaments socials.
- Vincular i establir sinergies amb projectes de recerca i innovació finançats per la UE (a través d'Horizon 2020, COSME o programes de finançament de la UE) sempre que sigui possible.


Programa INNOGLOBAL 2018 per a accions de internacionalitzaciˇ d'empreses espanyoles

Aquesta convocatòria té com a objectiu donar suport a la intensa acció internacional que porten a terme moltes companyies espanyoles que exerceix un efecte dinamitzador, tant per la seva inversió en el desenvolupament de projectes tecnològics orientats al mercat com per la generació d'ocupació.


Tercera convocat˛ria del programa Interreg Sudoe, confinanšat per FEDER

L'objectiu principal d'aquest Programa europeu, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), és donar suport al desenvolupament regional en el Sud-oest europeu contribuint a l'estratègia Europa 2020 per a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.


COSME 2018 - Prediagn˛stic de propietat intelĚlectual i millora de l'accÚs a la protecciˇ mitjanšant patent per a PIME innovadores de la UE

L'objectiu general d'aquesta convocatòria de propostes és facilitar i promoure l'ús de la propietat intel·lectual per les PIME europees innovadores, permetent que un nombre seleccionat de PIME europees innovadores es beneficiïn d'una o més accions de suport.

L'objectiu específic és garantir la prestació dels serveis administratius i de reemborsament necessaris en relació amb la implementació de les accions de suport que s'oferiran a les empreses.


Convocatoria mundial para startups de turismo lanzada por la OMT y Globalia

El programa tiene como objetivo seleccionar las mejores soluciones y los proyectos más disruptivos. La detección de talento estará enfocado en buscar propuestas pioneras en la implementación de tecnologías emergentes y disruptivas, así como en empresas emergentes o startups, que se basen en nuevos modelos de negocio, como la economía circular. En ese sentido, uno de los pilares de esta convocatoria es dar visibilidad a los proyectos que apuesten por un turismo más sostenible. 


Convocatoria COSME: Apoyar el desarrollo y la promociˇn de productos turÝsticos temßticos transnacionales, aprovechando las sinergias entre el turismo y las industrias culturales y creativas

Esta convocatoria de propuestas busca apoyar proyectos centrados en experiencias turísticas existentes o nuevas que se basan en el potencial creativo y de innovación de las Industrias Culturales y Creativas para desarrollar servicios y productos.

El objetivo general de la acción es explorar los efectos indirectos de la cultura y la creatividad en los productos y servicios turísticos en términos de:
- revitalizar las atracciones y los destinos turísticos, y diversificar las experiencias de turismo transnacional
- prolongar la estacionalidad de los destinos de la UE y / o mejorar la sostenibilidad de las ofertas turísticas
- impulsar la innovación en las cadenas de valor del turismo transnacional.


Convocat˛ria de COSME 2018 - Fomentant oportunitats per a la internacionalitzaciˇ de les PIME mitjanšant el suport a xarxes de PIME per a l'exportaciˇ

L'objectiu d'aquest projecte pilot és ajudar a les PIME europees a desenvolupar, ampliar o millorar els seus negocis internacionals mitjançant la creació de xarxes de PIME destinades a millorar la capacitat de les PIME d'explotar els mercats estrangers amb fins d'exportació.

L'objectiu és, per tant, augmentar la capacitat de les PIME europees d'internacionalitzar-en facilitar la cooperació entre petits grups d'empreses per millorar la seva competitivitat. En reunir, poden aconseguir un millor rendiment, augmentar la seva visibilitat i millorar la seva estratègia i acompliment d'internacionalització.


Convocat˛ria de propostes 2018 - Informaciˇ, consulta i participaciˇ dels representants de les empreses

Aquesta convocatòria de propostes finança mesures que permeten als interlocutors socials i els actors socials a nivell d'empresa familiaritzar-se amb la legislació i les polítiques de la UE en l'àmbit de la participació dels empleats, així com exercir els seus drets i les seves obligacions a aquest respecte.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant