Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Prßcticas Grundtvig: Formaciˇn de Adultos

Forman parte del Programa Grundtvig. Están enfocadas a profesionales o futuros profesionales en el ámbito de la formación de adultos, en cualquier materia relacionada con la formación continua. La duración habitual de estas becas es de 3 a 12 meses. Las personas interesadas en un período inferior a 3 meses, la pueden solicitar como visitante.

No es obligatorio conocer el idioma del país en el que se lleva a cabo la beca, aunque siempre es conveniente.La ayuda económica concedida dependerá del tipo de actividad y de la duración de las prácticas. Está destinada a financiar los gastos relacionados con el alojamiento, la manutención, el viaje y la preparación lingüística previa (en caso necesario).


eTwinning: Apoyo a los centros de ense˝anza que usen TICs para proyectos educativos transfronterizos

Poner en marcha proyectos eductivos transfronterizos que tengan como lazo en común el uso de las Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC). eTwinning es un sistema adscrito al programa de la Unión Europea Comenius y ofrece una serie de herramientas y apoyo tanto a profesores como a alumnos para poner en marcha su idea de colaboración. El objetivo último es la interactuación de los alumnos y los profesores en un ambiente rico en temáticas y en culturas. La absoluta libertad al idear un proyecto promueve la imaginación, la creatividad y una mayor implicaión de los alumnos.


Premi Cleanest Engine, el motor mÚs net del futur (H2020-FutureEnginePrize-2016)

El premi Cleanest Engine Prize busca millorar la qualitat de l'aire en les ciutats europees. L'objectiu del premi és fomentar la innovació per a reduir les emissions dels motors de combustió interna dels cotxes. Especialment, les emissions de NOx i partícules PN/PM que presenten molts riscs per a la salut.

Així mateix, els nous motors han de contribuir amb els objectius de la COP21: reduir les emissions d'efecte hivernacle, aconseguir una major eficiència energètica i reduir els contaminants que contribueixen al canvi climàtic.


Premi Horitzˇ Reutilitzaciˇ del C02 (CO2 - H2020-LCE-PRIZES-2016-03)


Es premiaran aquells productes innovadors que utilitzin C02 i contribueixin a la reducció del mateix una vegada es comercialitzin els productes.

Els objectius del premi són mobilitzar i millorar la inversió R+D privada, crear noves associacions i incentivar als investigadors i innovadors a col·laborar amb la reducció de CO2 antropogènic a l’atmosfera.


Premi Horitzˇ- Hospitals amb baixes emissions de carboni (H2020-LCE-PRIZES-2016-01)

Es premiarà a l'hospital que gaudeixi d'una instal·lació combinada d'energia i calor innovadora (CHP) i que estigui ben integrada en les seves instal·lacions. Caldrà utilitzar al menys tres tecnologies d'energies renovables europees per a l'emmagatzematge d'energia i pel subministrament del 100% de les necessitats energètiques anuals de l'hospital.


Premi Horizon - Millora de la mobilitat de les persones grans

El propòsit del concurs és desenvolupar solucions de mobilitat innovadores i sostenibles per a persones grans (65+)


Convocatoria H2020. Difondre l'excelĚlŔncia i ampliar la participaciˇ

L'objectiu de la convocatòria és la realització del potencial de recerca i innovació a tot Europa


Convocatoria de presentaciˇn de solicitudes para la acciˇn de la Uniˇn "Capitales europeas de la cultura" para el a˝o 2024

Designar una de las ciudades de los países de la Unión Europea como Capital Europea de la Cultura en 2024.


Convocat˛ria H2020 - Cofinanšament de programes regionals, nacionals i internacionals Marie Sklodowska-Curie

L'objectiu de la convocatòria és estimular programes regionals, nacionals o internacionals per fomentar l'excel·lència en la formació d'investigadors, la mobilitat i el desenvolupament professional, difonent les millors pràctiques de les accions Marie Skłodowska-Curie.


Premi Horitzˇ- Fotovoltaics fan hist˛ria (H2020-LCE-PRIZES-2016-02)

Es premiarà els edificis de districtes urbans històrics protegits per la Unió Europea que gaudeixin d’un sistema fotovoltaic per a generar i subministrar electricitat pel seu propi consum.

De tal forma, el premi busca incentivar la integració de nous sistemes fotovoltaics i fomentar el desenvolupament d’un millor disseny arquitectònic i estètic que tingui un impacte poc invasiu en el recinte i tingui una intrusió mínima en l’estructura de l’edifici.

De la mateixa manera, es vol promoure la inversió privada i pública per a solucions similars a tota Europa.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant