Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresid├Ęncia i Conselleria d'Innovaci├│, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentaci├│ Europea Illes Balears

  Llistat de Programes
Prßcticas Grundtvig: Formaciˇn de Adultos

Forman parte del Programa Grundtvig. Están enfocadas a profesionales o futuros profesionales en el ámbito de la formación de adultos, en cualquier materia relacionada con la formación continua. La duración habitual de estas becas es de 3 a 12 meses. Las personas interesadas en un período inferior a 3 meses, la pueden solicitar como visitante.

No es obligatorio conocer el idioma del país en el que se lleva a cabo la beca, aunque siempre es conveniente.La ayuda económica concedida dependerá del tipo de actividad y de la duración de las prácticas. Está destinada a financiar los gastos relacionados con el alojamiento, la manutención, el viaje y la preparación lingüística previa (en caso necesario).


eTwinning: Apoyo a los centros de ense˝anza que usen TICs para proyectos educativos transfronterizos

Poner en marcha proyectos eductivos transfronterizos que tengan como lazo en común el uso de las Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC). eTwinning es un sistema adscrito al programa de la Unión Europea Comenius y ofrece una serie de herramientas y apoyo tanto a profesores como a alumnos para poner en marcha su idea de colaboración. El objetivo último es la interactuación de los alumnos y los profesores en un ambiente rico en temáticas y en culturas. La absoluta libertad al idear un proyecto promueve la imaginación, la creatividad y una mayor implicaión de los alumnos.


Premi Cleanest Engine, el motor mÚs net del futur (H2020-FutureEnginePrize-2016)

El premi Cleanest Engine Prize busca millorar la qualitat de l'aire en les ciutats europees. L'objectiu del premi és fomentar la innovació per a reduir les emissions dels motors de combustió interna dels cotxes. Especialment, les emissions de NOx i partícules PN/PM que presenten molts riscs per a la salut.

Així mateix, els nous motors han de contribuir amb els objectius de la COP21: reduir les emissions d'efecte hivernacle, aconseguir una major eficiència energètica i reduir els contaminants que contribueixen al canvi climàtic.


Premi Horitzˇ Reutilitzaciˇ del C02 (CO2 - H2020-LCE-PRIZES-2016-03)


Es premiaran aquells productes innovadors que utilitzin C02 i contribueixin a la reducció del mateix una vegada es comercialitzin els productes.

Els objectius del premi són mobilitzar i millorar la inversió R+D privada, crear noves associacions i incentivar als investigadors i innovadors a col·laborar amb la reducció de CO2 antropogènic a l’atmosfera.


Premi Horitzˇ- Hospitals amb baixes emissions de carboni (H2020-LCE-PRIZES-2016-01)

Es premiarà a l'hospital que gaudeixi d'una instal·lació combinada d'energia i calor innovadora (CHP) i que estigui ben integrada en les seves instal·lacions. Caldrà utilitzar al menys tres tecnologies d'energies renovables europees per a l'emmagatzematge d'energia i pel subministrament del 100% de les necessitats energètiques anuals de l'hospital.


Premi Horizon - Millora de la mobilitat de les persones grans

El propòsit del concurs és desenvolupar solucions de mobilitat innovadores i sostenibles per a persones grans (65+)


Convocat˛ria de COSME 2018 - Cofinanšament de consorcis per a la compra p˙blica innovadora

Aquesta convocatòria de propostes té tres objectius principals:

- Fomentar la cooperació entre compradors públics per promoure l'ús de la contractació pública per a contribuir al desenvolupament de la innovació.
- Utilitzar la contractació pública com un mecanisme per pilotar la innovació en àrees de gran interès públic com, per exemple, l'energia neta (que contribueix als objectius de l'Acord de París per lluitar contra el canvi climàtic) o l'assistència sanitària. Això, al seu torn, encoratjarà a les empreses innovadores de la UE, en particular a les PIME, a desenvolupar noves solucions per abordar els desafiaments socials.
- Vincular i establir sinergies amb projectes de recerca i innovació finançats per la UE (a través d'Horizon 2020, COSME o programes de finançament de la UE) sempre que sigui possible.


Programa INNOGLOBAL 2018 per a accions de internacionalitzaciˇ d'empreses espanyoles

Aquesta convocatòria té com a objectiu donar suport a la intensa acció internacional que porten a terme moltes companyies espanyoles que exerceix un efecte dinamitzador, tant per la seva inversió en el desenvolupament de projectes tecnològics orientats al mercat com per la generació d'ocupació.


Convocat˛ria Mecanisme Conectar Europa: Accions en el camp de la sanitat electr˛nica

L'objectiu d'aquesta convocatòria és garantir l'ús adequat i eficient dels serveis principals del Sistema clínic de gestió de pacients i la Plataforma col·laborativa de les Xarxes de Referència Europees (ERN, per les seves sigles en anglès). 


Convocatoria H2020. Difondre l'excelĚlŔncia i ampliar la participaciˇ

L'objectiu de la convocatòria és la realització del potencial de recerca i innovació a tot Europa

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant