Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Informes
2009, any europeu de la creativitat i la innovació


Promoció del transport públic i el turisme interior mitjançant una plataforma d'informació - DESTINEO


Agenda per a un turisme europeu sostenible i competitiu

S'adopta una Agenda 21 europea per al turisme a mitjà i a llarg termini, al marc de la qual tots els agents del sector adoptaran les mesures necessàries per tal de reforçar la contribució de pràctiques sostenibles amb la finalitat de facilitar la competitivitat d’Europa com a destinació turística més atractiva.


Notes de política medi ambiental a l?estudi de l?Impacte del turisme a les regions costaneres: Aspectes del desenvolupament regional.


Bones pràctiques: darreres innovacions en TICs a la regió Languedoc Rosselló.


Futur del llibre blanc sobre l?adaptació al canvi climàtic (Reunió de la Plataforma Medi Ambiental d?Oficines Regionals, EPRO)


Jornades Estimulació de les tecnologies ambientals mitjançant la verificació (?Boosting Environmental Technologies by Verification?)


Noves tecnologies i aprenentatge permanent al turisme rural : el projecte Forestur

Forestur és un dels projectes pilot seleccionats per l’Agència espanyola Leonardo da Vinci l’any 2006. Amb una durada de dos anys (de l’1 d’octubre del 2006 a l’1 d’octubre del 2008) té com a objectiu principal oferir una formació permanent mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació (TICs) als treballadors del sector turístic dels entorns rurals.


TIC basades en la innovació regional.


La societat europea del reciclatge a partir de la nova directiva (III conferència internacional sobre residus urbans)

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant