Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Informes
Taller sobre Energies Renovables: ENERGAÏA


Prevenció de violència contra nins, dones i grups de risc

El projecte  Daphne III té com a objectius: prevenir i combatre la violència contra els nins,les dones,persones molt joves, i protegir a les víctimes així com aquells grups que es considerin de risc.


Flexiseguretat: més i millors llocs de feina

La flexiseguretat és un terme que expressa la combinació de flexibilitat laboral i una millor xarxa social amb la fi de millorar les condicions al mercat de treball.


Petites, ecològiques i competitives


Llei per a la petita empresa europea


Formes d'integració dels immigrants

A la conferència “Routes the way to integration” es va parlar del repte de l’integració dels immigrants i la convivència en el si de les societats d’acollida.


Els europarlamentaris acorden un sistema comú de càrregues per als aeroports de la Unió Europea ? segona lectura

El Parlament europeu ha tret aquest document de treball després d'haver fet una segona lectura de la directiva de prevenció d'abús de posició dominant per part dels aeroports.


Els europarlamentaris acorden un sistema comú de càrregues per als aeroports de la Unió Europea ? segona lectura


Servei d?alertes de nous resultats de investigació aplicada per a la política ambiental


CEN ? Comitè Europeu per a l?estandarització

El Comitè Europeu per a l’Estandarització (CEN) és una organització sense ànim de lucre que contribueix als objectius de la Unió Europea i de l’Àrea Econòmica Europea amb la creació d’estàndards que promouen el lliure comerç, la seguretat dels treballadors i els consumidors, així com la protecció del medi ambient. És una organització que produeix estàndards pels països europeus, però que té en compte que la indústria és global.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant