Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Informes
La Comissió llança una consulta pública per revisar l'Evaluació d'Impacte Mediambiental

La Comissió Europea ha llançat una consulta pública sobre la revisió de l'Avaluació d'Impacte Mediambiental. La consulta inclou qüestions, com la selecció de projectes per a l'avaluació de l'impacte ambiental, la qualitat del procés d'AIM, l'harmonització dels requisits d'avaluació entre els estats membres, les dificultats transfrontereres quan els projectes afecten més d'un Estat membre, el paper de les autoritats ambientals, i el desenvolupament de sinergies amb altres polítiques de la UE, com el canvi climàtic i la biodiversitat.


L'economia verda: una oportunitat de negoci

La gestió sostenible dels ecosistemes i la biodiversitat pot ser una oportunitat de negoci, ja que existeix una demanda creixent de serveis i productes verds, i suposa la base per a la creació de nous negocios únics e innovadors.


Els anuncis enganyosos i invasius en el punt de mira del Parlament europeu

En els darrers anys, s’han desenvolupat tota una sèrie de noves practiques publicitàries, especialment gràcies a les noves tecnologies de la informació. Aquestes pràctices, a més de suposar una intrusió en la vida privada, plantegen problemes en matèria de protecció del consumidor i de les seves dades.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant