Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Informes
Reunión del Manifesto de Turismo para el Crecimiento y el Empleo con la Organización Mundial del Turismo


Fortalecimiento de la oferta turística mediante la integración personalizada servicios para la salud

Del 27 al 28 de febrero se celebró en Bruselas la Conferencia de los socios de la Asociación Innovadora Europea sobre Envejecimiento Activo y Saludable (EIP-AHA).
Al mismo tiempo, el 26 de febrero y el 1 de marzo, la Comisión Europea dio a los socios, a los sitios de referencia y a todos los interesados ​​de la asociación la posibilidad de organizar eventos paralelos sobre temas sinérgicos con los de la asociación, destinados a dar una contribución al debate sobre los pasos a seguir para colaborar en la implementación de la estrategia del "mercado único digital". Uno de ellos es el taller sobre Fortalecimiento de la oferta turística mediante la integración personalizada servicios para la salud.


Conferència "Avançar junts: l'enfocament de la Creu Roja per a la inclusió social dels migrants" organitzada pel Comitè Economic i Social Europeu

Presentació del nou fullet de l'Oficina de la Unió Europea de la Creu Roja


Conferència sobre el projecte PROSO: Promoure el compromís social en la recerca i en la innovació

El passat 19 de febrer es va dur a terme de la conferència final sobre el projecte PROSO, finançat a gràcies al programa HORIZON 2020 de la Comissió Europea. La conferència va servir per explicar quines han estat les polítiques que han duit a terme per elaborar el catàleg de bones pràctiques. Els socis del projecte han estat Bulgària, Regne Unit, Portugal, Àustria, Bèlgica i Alemanya.


Accions a la Unió Europea per combatre la resistència antimicrobiana


Conferència sobre l'impacte del vehicle autònom

La indústria de l'automòbil està creixent, sobretot, des del punt de vista tecnològic: estam veient com els cotxes híbrids i elèctrics van guanyant terreny al cotxe convencional. Els governs de la Unió Europea volem impulsar aquest mercat mitjançant ajudes per a l'adquisició d'aquests nous vehicles, així també fan esforços per complir amb els objectius mediambientals. La població del món es concentra sobretot a les ciutats, provocant per exemple que les ciutats se saturin a causa de l'augment de cotxes per persona. És per aquest motiu que les noves polítiques de mobilitat s'enfoquen en la tecnologia del transport intel·ligent (cotxe autònom compartit, per exemple).


Conferència sobre el projecte THERMOS: Eines sobre la planificació energètica

El passat dijous 25 de gener la representació de Romania a la Unió Europea va recollir la presentació dels resultats del projecte THERMOS, finançat a través del programa Horizon 2020. Aquest projecte vol servir als governs regionals com a una eina per desenvolupar una planificació de l'energia tèrmica més econòmica i sofisticada.


Taller sobre les inversions a la UE, organitzat per la Comissió de Control Pressupostari


Conferència final del projecte MARS de recerca de la UE sobre ecosistemes aquàtics i recursos hídrics.

Els dies 16 i 17 de gener, el Museu de Ciències Naturals de Brussel·les va acollir la conferència final sobre el projecte de recerca de la UE, conegut com a MARS Project


Premis d'Energia Sostenible 2018

Cada any té lloc a Brussel·les un dels actes més importants sobre sostenibilitat energètica. Es tracta de la Sustainable Energy Week, que enguany serà del 4 al 8 de juny. Es tracta d'un esdeveniment que congrega experts d'arreu del món que es dediquen a les polítiques d'energia sostenible.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant