Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Informes
Nova normativa sobre plàstics d’un sol ús aprovada per la Comissió Europea.

Amb la importància dels residus plàstics en els oceans i els mars, la Comissió Europea proposa noves normes a escala de la UE per orientar els 10 productes plàstics d'un sol ús que es troben més sovint a les platges i mars d'Europa, així com els aparells de pesca perduts o abandonats que acaben a la mar.


Consulta pública sobre l'avaluació intermèdia de la gestió directa del Fons Europeu Marítim i de Pesca (FEMP)


Reunió sobre la creació de la xarxa europea d'universitats

El passat 15 de maig, la Representació Espanyola davant la Unió Europea va reunir els representants de les oficines regionals d'Espanya a Brussel·les per comentar-los la proposta de la Comissió Europea, feta arran del president de França Emmanuel Macron, de crear una xarxa d'universitats europea, a partir del finançament europeu, nacional i universitari.


Salut Digital


Conferència sobre les estratègies per descarbonitzar el transport

El passat dijous 3 de maig Bruegel, un think tank especialitzat en temes econòmics, va acollir una conferència sobre les estratègies per reinventar un transport més net.


COHESIFY - Conferència final sobre les "Veus de les regions: la comunicació de la política de cohesió"


El "Pase Gratuito Interrail", una oportunidad para los jóvenes de viajar con valor educativo y cultural


Conferència de la xarxa CIVITAS sobre el transport urbà de mercaderies

CIVITAS és una xarxa europea composta per més de 300 ciutats que s'esforcen per oferir polítiques de transport sostenible. El passat 24 d'abril varen oferir una conferència per parlar dels projectes més interessants sobre el transport sostenible de mercaderies. En total varen presentar quatre projectes: Citylab, Novelog, Success i U-turn.  Aquests projectes són models que han ajudat les ciutats participants a desenvolupar polítiques de transport de mercaderies tenint en compte el concepte de "transport intel·ligent".


Consulta pública sobre l'avaluació de la coherència de les polítiques de la Unió Europea a favor del desenvolupament (2009-2016)


Conferencia sobre la "Nueva Agenda de Habilidades: Desarrollo Profesional en el Turismo" celebrada en el Parlamento Europeo

Una iniciativa europea para apoyar el desarrollo de las empresas y la empleabilidad en el sector turístico.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant