Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de InformesInformes del àrea:
Salut


Consulta pública sobre la transformació de la sanitat i els serveis assistencials en el mercat únic digital


Consulta pública sobre ``la necessitat de la utilització de primats no humans en la investigació biomèdica, producció i assajos de productes i dispositius´´

La Comissió Europea llança una Consulta amb l'objectiu de recaptar observacions específiques, suggeriments, explicacions i contribucions amb una base científica; també qualsevol tipus d'informació de caràcter científic segons les qüestions plantejades. Això permetrà als Comitès Científics centrar-se en els assumptes que necessiten una major investigació.


Save the Children revisa l'acció de la UE en l'àmbit de la salut dels Objectius de Desenvolupament del Mileni (ODM) .

La Unió Europea s'està preparant per a la implementació dels ODS. Per aquesta raó, la Comissió Europea - DEVCO amb la col·laboració de Save The Children ha organitzat una conferència per exposar l'informe que aquesta organització ha elaborat, sobre la contribució europea als ODM en relació amb la salut. Les lliçons que es treuen poden servir per aconseguir millors resultats quant a la implementació dels ODS que també prioritzen la salut.


Consulta pública sobre el Pilar Europeu de Drets Socials

La Comissió Europea vol rebre l'opinió dels ciutadans, organitzacions i entitats públiques sobre el futur pilar europeu de drets socials proposat dins el programa social europeu del president Juncker. Els resultats s'incorporaran al text final a principi del 2017.La Comissió Europea organitza una jornada informativa per a presentar el Programa de treball d’Horitzó 2020 en l’àmbit de la salut per a 2017

El Programa Horitzó 2020 es divideix en tres pilars: excel·lència científica, lideratge industrial i reptes socials. Des d'aquest últim pilar es destina finançament a projectes innovadors en matèria sanitària. A més, el Programa Horitzó 2020 també compta amb altres estratègies com la d’ampliar la participació ciutadana i la de ciència amb i per la societat, així com la generalització de les ciències socials i humanitats (SSH) i les TIC, que també aporten finançament a l'àmbit de la salut.


Les societats sostenibles com a inversió per millorar el benestar general de la població.

Es celebra una conferència on participen institucions europees, representants estatals, regionals i membres de la societat civil per promoure una Europa saludable i l'equitat en la salut entre i dins dels països europeus. Aquest acte l'organitza EuroHealthNet amb el suport del Comitè de les Regions i de la Comissió Europea. 


Premis Europeus 2016 a la lluita contra la resistència macrobiana

Sota el Tercer Programa de la Salut 2014-2020, la Comissió Europea reconeix i recompensa els esforços de les ONGs europees en reduir l'amenaça a la salut de la resistència antimicrobiana (AMR en anglès). Aquest any, entregarà tres premis a entitats actives en aquest àmbit. El darrer dia per presentar-se és el 31 de juliol de 2016.


Es celebren a Brussel·les els Dies Europeus del Desenvolupament de 2016

Els Dies Europeus del Desenvolupament (EDD), principal fòrum a Europa sobre cooperació internacional i desenvolupament, van obrir, en el seu desè aniversari, les seves portes a un nombre rècord de més de 6.000 professionals de l'àmbit del desenvolupament d’ aproximadament 150 països.


La Unió Europea es prepara per aplicar els Objectius del Desenvolupament Sostenible

Durant la Cimera de les Nacions Unides sobre el Desenvolupament Sostenible que tingué lloc al setembre de 2015 els líders mundials adoptaren l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que recull un conjunt de disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS) que s’han d’assolir d’aquí al 2030.


Premis d'excel·lència en seguretat viària

La comissària de transport Violeta Vulc atorga els premis en una cerimònia a la biblioteca Solvay a Brussel·les

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant