Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de InformesInformes del àrea:
Salut


Salut Digital


Fortalecimiento de la oferta turística mediante la integración personalizada servicios para la salud

Del 27 al 28 de febrero se celebró en Bruselas la Conferencia de los socios de la Asociación Innovadora Europea sobre Envejecimiento Activo y Saludable (EIP-AHA).
Al mismo tiempo, el 26 de febrero y el 1 de marzo, la Comisión Europea dio a los socios, a los sitios de referencia y a todos los interesados ​​de la asociación la posibilidad de organizar eventos paralelos sobre temas sinérgicos con los de la asociación, destinados a dar una contribución al debate sobre los pasos a seguir para colaborar en la implementación de la estrategia del "mercado único digital". Uno de ellos es el taller sobre Fortalecimiento de la oferta turística mediante la integración personalizada servicios para la salud.


Accions a la Unió Europea per combatre la resistència antimicrobiana


Consulta pública de l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) sobre l’esborrany de protocol de sucres lliures

L’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha obert una consulta sobre l’esborrany de protocol per establir un valor màxim d’exposició diària a sucres lliures.


Directrius per al registre de malalties minoritàries a Europa

La Comissió Europea ha establert un procediment estàndard per a la recollida de dades en relació a les malalties minoritàries a Europa. Aquest és un primer pas per a garantir que les dades recopilades pels registres europeus siguin comparables i interoperables. 


Consulta pública de la Comissió Europea en l'àmbit de les vacunes

La Comissió Europea ha obert una consulta a l'àrea de Salut Pública sobre la intensificació de la cooperació contra les malalties que es poden prevenir mitjançant la vacunació.


Food 2030: Recerca i innovació per a la nutrició i sistemes alimentaris del futur

Des de la Comissió Europea (DG Recerca i Innovació, Unitat de Cadena agroalimentària) s’ha publicat “Food 2030: recerca i innovació per a la nutrició i sistemes alimentaris del futur”. Aquest document exposa els diferents reptes relacionats amb la seguretat alimentària, així com les mesures que la Comissió implantarà per a garantir sistemes sostenibles, inclusius i competitius.


Projecte FRESHER: previsió i modelatge de la política i la regulació sanitària europea

El passat 7 de desembre es va celebrar a Brussel·les la Conferència Final del projecte FRESHER. Es tracta d’un projecte de recerca interdisciplinari finançat per H2020 amb l’objectiu de representar els possibles escenaris futurs en relació a la salut, i poder dissenyar en conseqüència polítiques efectives per a disminuir la incidència de malalties no transmissibles. 


Sessió de debat sobre Política Europea en Nutrició i Salut: Qui està al càrrec?


Conferència sobre el Codi de conducta per a la Investigació en Salut

La xarxa BBMRI-ERIC (Infraestructures de Recerca de Biobancs i recursos BioMoleculars) ha organitzat una conferència sobre el Codi de conducta per a la Investigació en Salut. Aquesta xarxa, assessorada pel Professor Jan-Eric Litton compte amb l’interés i el suport  de 130 persones que representen a 80 organitzacions en l’àmbit de la recerca en salut. L'equip es va reunir amb representants de la Comissió Europea, la indústria farmacèutica, advocats, grups de pacients i altres organitzacions de recerca per parlar sobre el camí a seguir.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant