Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de InformesInformes del àrea:
Agricultura. Pesca


Programes i projectes europeus sobre les operacions terrestres per protegir espais naturals


Nova simplificació de les normes de política agrícola de la UE

El conjunt de modificacions que es preveu entrin en vigor l’1 de gener de 2018 s’inscriu en la línea de simplificació i modernització de la política agrícola comú (PAC).


Taller sobre els Instruments financers com a mecanisme de lliurament de l'ESIF post 2020 organitzat per la Comissió Europea


Fòrum per al futur de l’agricultura de 2017

El passat 28 de març, va tenir lloc el 10 fòrum per al futur de l’agricultura a Brussel·les, per debatre sobre els reptes actuals i futurs, la implicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en relació al futur de la Política Agrícola Comuna (PAC) i a la cadena alimentària. Tota això, sota la visió d'un nou capítol de la PAC on la seguretat alimentària i ambiental poden i han d'anar de la mà, això permetrà la creació de nous llocs de treball i la protecció del nostre planeta a la vegada.


El mapatge de les costes europees, una eina pel desenvolupament sostenible blau

El passat 7 de febrer, l’intergroup Sea, Rivers, Islands & Coast Maps (SEARICA), va organitzar un esdeveniment al Parlament Europeu, per debatre la importància de tenir una estratègia de mapatge de les costes europees per tal de poder gestionar els afers marins d’una forma més eficient i sostenible. 


Conferència Anual sobre l'Agricultura i Desenvolupament Rural 2016:Canvi climàtic i el repte de la disponibilitat de recursos per l'agricultura europea.

La Direcció General d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea, va organitzar la segona conferència anual per debatre l'estat de les politiques europees referents a agricultura i presentar l'informe Outlook.


El potencial de l'economia circular en l'àmbit regional i local

El agents implicats tant en el sector públic com el privat, posen en comú la importància i les oportunitats que representa realitzar accions dintre de l’àmbit de l’economia circular.


Cap a una agenda rural de la Unió Europea, revitalització d'oportunitats i reptes

En el marc de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats, es va realitzar el seminari "Cap a una agenda rural de la Unió Europea, revitalització d'oportunitats i reptes" per crear un espai de diàleg de la situació de les àrees rural al voltant de la Unió Europea.


La nova revisió de la implementació de la legislació ambiental. Com s'està aplicant a les regions i les ciutats?

El Comitè de les Regions i la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea, van organitzar un seminari per presentar la nova Revisió de la Implementació de la Legislació Ambiental a les regions de la Unió Europea.


Política climàtica EU 2030: Esforços Compartits i LULUCF

El Comitè Econòmic i Social Europeu organitza una sessió d'audiència pública per presentar la política climàtica europea 2030, referent a la proposta de LULUCF i els esforços compartits.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant