Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Llistat de Informes
Energy Storage Global Conference

En el marc de l’ Energy Storage Global Conference realitzada a Brussel·les es posa de relleu la importància de l’emmagatzemament energètic a l’hora de transigir cap a un model energètic més sostenible.


Debat sobre el futur d'Europa amb les associacions nacionals


Com reduir el renou submarí d'una manera efectiva

El passat dimarts dia 26 de juny tingué lloc la conferència "Com reduir el renou submarí d’una manera efectiva?", organitzat per l’intergrup parlamentari SEARICA, la seva presidenta Gesine Meissner i l’eurodiputat portuguès Ricardo Serrao Santos, al Parlament Europeu. L’acte també comptà amb la participació dels representants d’associacions i institucions de l’àmbit científic (International Fund for Animal Welfare), civil (Shifting Values), legislatiu (DG Environment de la Comissió Europea) i industrial (Hapag-Lloyd).


Lanzamiento oficial de la campaña “Turismo, un mundo de oportunidades”


Conferència sobre els reptes del patrimoni cultural

El passat 26 de juny el Parlament Europeu va acollir la conferència sobre el patrimoni cultural dins Europa, tot centrant-se en els reptes que es presenten actualment, com pugui ser la crisi de valors culturals o l'auge de tecnologia dins la nostra vida quotidiana.


Conferencia de Alto nivel sobre el Patrimonio Cultural en Europa


La Asociación Europea del Turismo actualiza la política sobre atracciones


Reunió amb la Federació Europea d'Ocupació Domèstica i Atenció Domicilària

El passat 21 de juny va tenir lloc una reunió amb la Federació Europea d'Ocupació Domèstica i Atenció Domicilària (EFFE) per mostrar quina feina estaven desenvolupant per millorar els drets de les persones que desenvolupen feines domèstiques fora de casa seva, com puguin ser tasques relacionades amb la neteja o la cura de persones.


CORE sobre Cultura, educació, joventut i esports

La Coordinació d'Oficines Regionals d'Espanya a Brussel·les davant la UE es van reunir el passat 14 de juny per tractar el Consell Europeu de Cultura, Educació, Joventut i Esports del passat mes de maig, així com parlar de les preferències de la nova Presidència Rotatòria de la UE en aquests aspectes.


Setmana Europea de l'Energia Sostenible

Entre el 5 i 7 de juny va tenir lloc la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, organitzada per la Comissió Europea i que va reunir diferents experts per tractar les evolucions de polítiques, bones pràctiques i idees innovadores sobre l'energia sostenible. També va ser una bona oportunitat per establir relacions entre organismes privats i públics que treballen per a la transició energètica.

Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant